Voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland & België
Klantenservice BE: +32497066743 NL : +31624835934
Tot 14 dagen retourrecht

Betaalmethoden

De betaalmethodes bij iPhonehoesjes

iDeal

Een betaling met iDeal doe je via je eigen bank, dit kan de bank-app zijn of via internetbankieren. Je kunt hiermee direct betalen en je bestelling wordt ook direct verwerkt.

Achteraf betalen via AfterPay

AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay en ook rechtstreeks aan AfterPay betaald.  Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. Ook ontvang je een e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement

Creditcard

Een betaling met Creditcard is ook geen probleem. Je kunt betalen met een MasterCard, Visa-card of American Express kaart. Je kunt direct betalen en je bestelling wordt ook direct verwerkt.

PayPal

Een betaling via PayPal doe je via een eigen PayPal rekening waaraan je je bankrekening of creditcard kunt koppelen. Een betaling via PayPal is ook direct geregeld en bevestigd.

MisterCash / BanContact / Belfius / KBC / CBC

Een direct betaling via een Belgische bank kun je eenvoudig en snel een betaling maken, via je eigen bank. Je bestelling wordt ook direct verwerkt.

Achteraf betalen via AfterPay in België

AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay en ook rechtstreeks aan AfterPay betaald.  Via de website van AfterPay kun je elk betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig. Ook ontvang je een e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement.

Achteraf betalen via AfterPay (zakelijk, B2B)

AfterPay voert voor ons het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay en ook rechtstreeks aan AfterPay betaald.  Per email ontvang je betaaloverzicht waarmee je kunt betalen. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement.

B2B Intracommunautaire levering binnen Europa

Bij een zakelijke bestelling vanuit Europa met een geldig BTW nummer kunnen wij je bestelling leveren met een 0% BTW factuur. Hiervoor vul je je geldige BTW-nummer in bij het afrekenen van je bestelling.  Achteraf kunnen wij geen BTW betalingen retourneren.   

Voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland & België
Klantenservice BE: +32497066743 NL : +31624835934
Tot 14 dagen retourrecht