Voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland
Klantenservice +31 085 401 7768
Tot 14 dagen retourrecht

Disclaimer

Algemeen

Quantum internetdiensten (Kamer van Koophandel 60443103), hierna te noemen Qunatum internetdiensten, verleent u hierbij toegang tot iPhoneHoesjes.nl (de Website) en nodigt u uit het aangebodene te kopen. Quantum internetdiensten behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Quantum internetdiensten spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Quantum internetdiensten.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Quantum internetdiensten en haar licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Quantum internetdiensten, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland
Klantenservice +31 085 401 7768
Tot 14 dagen retourrecht