Iphone 4 Hoesjes koop je bij Iphonehoesjes.nl - iPhonehoesjes
Voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland & België
Klantenservice BE: +32497066743 NL : +31624835934
Tot 14 dagen retourrecht

Alles voor de iPhone 4(S)

Book case / Leren Hoesjes

Book case / Leren Hoesjes

Hardcase Hoesjes

Hardcase Hoesjes

Softcase Hoesjes

Softcase Hoesjes

Bumpers

Bumpers

Opladers

Opladers

Screenprotector

Screenprotector

Audio

Audio

Kabels

Kabels

Accessoires

Accessoires

iPhone 4 hoesjes bij iPhonehoesjes.nl

De iPhone 4 was de 4de generatie van de populairste smartphone op aarde en werd aangekondigd op 7 juni 2010. Met enkele interne verbeteringen en een iets aangepast uiterlijk was het toestel op korte tijd één van de bestverkopende smartphones in de geschiedenis. Het spreekt voor zich dat er al even snel allerlei accessoires gelanceerd werden zoals beschermende hoesjes. Bent u op zoek naar leuke of goedkope hoesjes voor uw iPhone 4? Dan zit u bij iPhonehoesjes.nl aan het juiste adres. We hebben niet alleen een uitgebreid assortiment aan beschermhoesjes iPhone 4 maar ook modellen van elke andere iPhone zoals bijzondere iPhone 6 hoesjes. We beschikken over een jarenlange ervaring binnen de sector en bieden alles aan van flip cases tot back covers, van screenprotectors tot andere accessoires. Bovendien kunt u aan de hand van ons handige filtersysteem op deze pagina in geen tijd exact vinden wat u zoekt. Slaagt u er desondanks niet in om het Apple iPhone 4 hoesje van uw dromen te vinden? Wilt u toch net een andere kleur of print dan beschikbaar is? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice: we helpen u graag verder met het bereiken van een oplossing. Naast een heel arsenaal aan iPhone 4 hoesjes beschikken we ook over hoesjes voor de iPhone 4S. Deze upgrade van de iPhone 4 kwam enkele maanden later uit en was niet minder populair. Het spreekt voor zich dat ook de iPhone 4S wel een beschermhoes kan gebruiken.

Hoesje iPhone 4: voorkom beschadigingen

Het is nu al enige tijd geleden dat de iPhone 4 en de iPhone 4S op de markt kwamen. Dat betekent echter niet dat er niet nog heel wat modellen in Nederland te vinden zijn. De iPhones zijn kwaliteitsvolle toestellen die bij voorzichtig gebruik jarenlang kunnen meegaan. Laat dat voorzichtig gebruik nu net een grote uitdaging zijn. De iPhone is een toestel dat heel wat mogelijkheden biedt maar tevens vrij tot zeer kwetsbaar is. De geavanceerde technologie is in handig zakformaat weergegeven maar dat betekent ook dat er toegevingen zijn gedaan aan de weerbaarheid. Het touchscreen kent zijn gelijke niet maar daar staat tegenover dat een lelijke val heel wat schade kan berokkenen. Dat zijn dan ook de vaakst voorkomende problemen en beschadigingen aan de iPhone 4 en de iPhone 4S. Even niet opletten en uw telefoon laten vallen waarna het scherm gebarsten is, krassen vertoont of verbrijzeld is. Een harde klap die uw iPhone treft waarna de hardware geraakt is en de iPhone niet meer werkt. Waterschade die deze technologische parel rijp voor de afvalbak maakt. Problemen met vuil die in de connector komt en gewoonlijke slijtage. Het zijn stuk voor stuk problemen die uw toestel vol herinneringen onbruikbaar kunnen maken. Die uw dure investering kapot kunnen maken. Problemen die door iPhone 4 hoesjes te kopen of de aanschaf van een hoesje 4S simpel voorkomen kunnen worden. Door de aankoop van goedkope hoesjes iPhone 4 kunt u zo heel wat geld en moeite besparen. Geen nieuwe investering voor een iPhone moeten doen, geen poespas met uw toestel te laten herstellen, geen kleine hartaanval elke keer uw iPhone 4 of 4S door uw handen glipt.

iPhone 4 hoesjes: uw stijl

Het leukste aan het kopen van hoesjes voor uw iPhone 4 of 4S? Het feit dat de keuzemogelijkheden zo goed als ongelimiteerd zijn. U hebt de originele look van uw iPhone en kunt er met gemak voor kiezen om die te behouden door een transparant iPhone 4 hoesje aan te kopen. Als u echter trek hebt in helemaal iets anders kan dat ook. Een flamboyante print, een iPhone 4 leren hoesje, een effen kleur of grappige iPhone 4 hoesjes. Het kan allemaal! Als u dat wenst kunt u er zelfs voor kiezen om diverse hoesjes voor uw iPhone 4S aan te kopen die u kunt wisselen naargelang uw stemming en de dag. Voor sommige mensen is dit een optie die wel eens heel aanlokkelijk kan zijn. Dient u voor uw werk altijd en overal een professioneel gedrag te bewaren? Dan is een luxe iPhone 4 hoesje in leer of marmer wel aangewezen. Bent u dat echter in de informele context meer dan beu? Dan wisselt u toch gewoon met grappige iPhone 4 hoesjes naar uw smaak? Dat is, naast de geboden bescherming, ook de kracht van de beschermhoesjes. Vergeet ook niet: weinig tot geen toestellen gebruikt u zo vaak en zo graag als uw iPhone. Het is het toestel waarmee u op het internet surft, spelletjes speelt, sociale contacten aan het onderhouden bent en waarschijnlijk ook uw mail mee checkt. Het is dan ook een apparaat die meer dan wat dan ook een verlengde van uw persoonlijke stijl hoort en zou moeten zijn. Zo verkiezen sommige mensen een softcase wegens het aanvoelen ervan en de rubberachtige eigenschappen en hebben anderen dan weer een duidelijke voorkeur voor hardcases. Wat uw voorkeur ook is: wij bij iPhonehoesjes.nl kunnen u zonder enige twijfel verder helpen.

iPhone 4 hoesjes kopen: de modellen

Er zijn heel wat modellen iPhone 4 en 4S hoesjes op de markt die stuk voor stuk hun eigen voor- en nadelen hebben. Afhankelijk van het type iPhone en de trend van het moment zijn andere modellen vaak populair of weer net niet. Om u toch een idee te geven van wat te verwachten zetten we even enkele bekende types op een rij:

- Apple iPhone 4 back cover
De back cover is misschien wel het oudste type hoesje en het is niet moeilijk om te begrijpen waarom. Zoals de naam al enigszins weggeeft omwikkelt dit hoesje de achterkant van uw iPhone 4. Dat betekent dat het scherm open blijft wat zeer praktisch is voor wie vaak bezig is met zijn of haar iPhone. Het open scherm betekent natuurlijk wel dat een iPhone screenprotector een goed idee is.
- iPhone 4 flipcover
De flipcover is één van de populairste modellen hoesjes en omsluit uw toestel volledig. Om toch gebruik te kunnen maken van de vele functies dient u uw toestel open te klappen naar boven of beneden. Extra bescherming maar een extra functionaliteit zoals een doorkijkvenster is wel praktisch.
- iPhone 4 bookcover
Een iPhone 4 bookcover hoesje is in essentie exact hetzelfde als de flipcover enkel klapt dit type open als een boek. Ook hier kan dus hetzelfde gezegd worden als bij de flipcover.
- iPhone 4 insteekhoesje
Een insteekhoesje is exact wat het zegt: een compleet omhulsel waar u uw iPhone 4 of iPhone 4S insteekt en weer moet uitschuiven om weer te gebruiken. Niet altijd even praktisch als u vaak gebruik maakt van uw iPhone maar het biedt wel veel bescherming.
- iPhone 4 bumperhoesjes
Dit type hoesje omsluit de zijkanten van uw iPhone en fungeert dus als een bumper. Een goede oplossing voor wie bescherming wenst maar de originele stijl wilt behouden.

iPhone 4 hoesjes kopen: hoe beslissen?

Het staat vast dat u een iPhone 4 of iPhone 4S hoesje nodig hebt om uw smartphone te beschermen tegen de vele zaken die er mis mee kunnen lopen. Maar hoe kunt u nu op een correcte manier beslissen welk type hoesje geknipt is voor u? Dat heeft met heel wat zaken te maken zoals persoonlijk aanvoelen en uw eigen stijl maar minstens even veel met de omstandigheden waarin u het vaakst uw iPhone 4 gebruikt. Sowieso hebt u al de keuze tussen bijvoorbeeld een leren iPhone 4 hoesje, softcases en hardcases maar het gaat nog verder dan dat. Bent u iemand die bijvoorbeeld zijn iPhone vaak op het werk gebruikt en werkt u op een locatie die redelijk tot heel wat risico’s met zich mee draagt? Dan zoekt u het best naar model als het insteekhoesje, een stevige flip- of bookcover om de nodige bescherming te bieden. Werkt u eerder op kantoor en hebt u vaak uw iPhone nodig tijdens de werkuren? Dan is een doorzichtig iPhone 4 of 4S hoesje misschien wel de goede keuze. Dit type hoesje laat immers uw scherm vrij waardoor u altijd snel beschikking hebt over het toestel wanneer nodig. Komt u vaak in aanraking met water? Dan is een waterproof iPhone 4 hoesje wel aangewezen. Kortom: het mag duidelijk zijn dat er heel wat keuzes zijn maar de manier waarop u uw iPhone gebruikt in grote mate zal bepalen wat de correcte keuze is.

Hoesje voor de iPhone 4 en meer

Een iPhone is een fantastisch toestel dat heel wat mogelijkheden in zich draagt. Dat betekent ook dat er heel wat accessoires op de markt te vinden zijn die het gebruik van uw iPhone 4 of 4S kunnen optimaliseren. Zo kunt u bij ons ook een handige bluetoothspeaker aankopen waarmee u uw muziek lekker luid door de ruimte kunt laten knallen. Verkrijgbaar in diverse modellen en een leuk idee voor op een feestje of gewoon thuis in de woonkamer. Maakt u graag gebruik van het openbaar vervoer, gaat u al eens graag met muziek lopen of zondert u zich gewoon graag al eens af? Dan zijn oordopjes voor de iPhone geen overbodige luxe. Die kunt u bij ons zowel draadloos als met draad terugvinden net als heuse headphones. Ook extra opladers, screenprotectors en armbanden voor tijdens het lopen uw iPhone in te kunnen doen zitten in het gamma net als een beschermhoes iPad of nieuwe apple watch bandjes. En waarom zou u ook al deze accessoires niet in huis halen? Het maximale uit uw iPhone halen: dat is toch de bedoeling?

iPhone 4 hoesje: waarom kiezen voor iPhonehoesjes.nl?

We zeiden het al: iPhonehoesjes.nl heeft een jarenlange ervaring in de sector en we kunnen u dan ook helpen met eender welke vraag. Niet alleen dat maar wij bieden goedkope iPhone 4 hoesjes aan omwille van twee redenen. Eerst en vooral zijn wij een online winkel wat betekent dat we geen kosten moeten maken voor de huur of de aankoop van een gebouw. Ten tweede leveren we de iPhone 4S hoesjes uit eigen voorraad. Dit zorgt ervoor dat we de kosten laag kunnen houden, er is immers geen tussenpersoon, en dat we bijzonder snel leveren. Bestelt u voor 18:30 dan kunt u uw iPhone 4 hoesje de volgende dag al bij uw thuis verwachten geleverd door PostNL. Woont u in Nederland? Dan is het wel leuk om te weten dat wij gratis leveren voor bestellingen binnen Nederland. Dat scheelt toch ook weer wat geld Hebt u nog vragen omtrent onze werking, ons assortiment of eender welk product van Apple? Contacteer ons gerust: wij staan voor u klaar.

Lees meer
Lees minder
Voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland & België
Klantenservice BE: +32497066743 NL : +31624835934
Tot 14 dagen retourrecht