Apple Watch Screenprotector nodig? - iPhonehoesjes
Voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland & België
Klantenservice BE: +32497066743 NL : +31624835934
Tot 14 dagen retourrecht

Screenprotectors

Apple Watch Screen Protector (38mm)

Apple Watch Screen Protector (38mm). Deze uit gehard glas v..
€12,95

Apple Watch screenprotectors: absoluut een goed idee

Van alle devices en gadgets die je hebt, krijgt jouw Apple Watch het waarschijnlijk het zwaarst te verduren. Je doet ‘m om en af en draagt ‘m bijna elke dag, zelfs (of misschien wel vooral) tijdens het sporten. Het risico op kras-, stoot- en valschade is erg groot. Je wilt echter niet constant bang zijn dat je Apple Watch beschadigd raakt. Je wilt je gewoon vrij kunnen bewegen. Apple Watch screenprotectors zorgen hiervoor, want zij beschermen het meest kwetsbare onderdeel van je horloge: het beeldscherm.

Voor alle uitvoeringen van de Apple Watch

Wij leveren Apple Watch screenprotectors voor alle uitvoeringen van de Apple Watch. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor een screenprotector voor de Apple Watch van 38mm, maar ook de grotere versie van 42 mm. In beide gevallen zijn de protectors perfect op maat gemaakt en zal het beeldscherm van je smartwatch optimaal beschermd worden.

Je kunt de protector zelf eenvoudig aanbrengen. De beschermende laag is zelfklevend en wordt geleverd inclusief een reinigingskit zodat je het scherm van je horloge goed kunt schoonmaken voordat je de protector aanbrengt. Dit is cruciaal voor een goede hechting.

Nog meer bescherming nodig?

Met een screenprotector voor je Apple Watch weet je zeker dat het scherm van je horloge bestand is tegen krassen, stoten en vallen. Het is echter mogelijk om nog betere bescherming aan te brengen. Wist je dat je bij ons zelfs een Apple Watch case kunt kopen? Dit is een case met een werking zoals je die kent van je iPhone: de behuizing van de Apple Watch wordt hiermee ook beschermd. Je kunt de case eenvoudig aanbrengen en net zo eenvoudig weer verwijderen. Ideaal voor extra bescherming, bijvoorbeeld tijdens het sporten.

Lees meer
Lees minder
Voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland & België
Klantenservice BE: +32497066743 NL : +31624835934
Tot 14 dagen retourrecht