IPad Air Screenprotector | Vandaag besteld + morgen in huis - iPhonehoesjes
Voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland & België
Klantenservice BE: +32497066743 NL : +31624835934
Tot 14 dagen retourrecht

Screenprotectors

Screen Protector 0.33mm 9H 2.5D Arc Edge voor iPad Air / Air 2 / Pro 9.7

Deze screen protector geeft een uitstekende bescherming voor..
€17,94

Een screenprotector voor de iPad Air: doen

De iPad Air is een prachtig stuk technologie. Compact, licht, fantastisch vormgegeven en krachtig: echt jouw ideale elektronische maatje. Vooral het scherm van dit apparaat maakt indruk met zijn hoge resolutie en levendige kleuren. Alleen: dit scherm is ook bijzonder kwetsbaar. Je moet er niet aan denken wat er kan gebeuren als iets hards tegen het scherm aanstoot, of wanneer je jouw tablet per ongeluk laat vallen. Zorg daarom voor een screenprotector voor je iPad Air. Dat is beslist geen overbodige luxe, net als een goede iPad Air case.

Screenprotectors voor alle versies

Bij ons heb je de keuze uit screenprotectors van alle versies van de iPad Air. De eerste iPad Air heeft een opvolger gekregen en die heeft weer net iets andere afmetingen. Screenprotectors worden daarom voor specifieke modellen ontworpen. Je kunt bij ons een screenprotector voor de iPad Air en een screenprotector voor de iPad Air 2 vinden. Op deze screenprotectors kun je gewoon nog werken met je iPad stylus.

Bekijk goed welk model je hebt

Heb jij een iPad Air of een iPad Air 2? Bekijk goed welk model je hebt, want dat is belangrijk voor de keuze van de screenprotector. Mensen verwarren de iPad Air wel eens met de iPad Mini, maar gelukkig verkopen wij ook een screenprotector voor de iPad Mini en alle overige modellen van de iPad.

Lees meer
Lees minder
Voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland & België
Klantenservice BE: +32497066743 NL : +31624835934
Tot 14 dagen retourrecht