Iphone Screenprotector | Iphonehoesjes.nl - iPhonehoesjes
Voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland & België
Klantenservice BE: +32497066743 NL : +31624835934
Tot 14 dagen retourrecht

Screenprotectors

Apple Watch Screen Protector (38mm)

Apple Watch Screen Protector (38mm). Deze uit gehard glas v..
€12,95

BASEUS draadloze oplaad pad voor iPhone X / 8/8Plus, 7/7Plus - Zwart

Hoogwaardige screenprotector van gehard glas. Beschermt je ..
€24,74

Benks iPhone 7/8 3D Gehard Glas Edge 2 Edge Screenprotector - Wit

Gemaakt door chemische verwerkt echt glas met 9H sterke hard..
€24,95

Benks iPhone 7/8 plus 3D Gehard Glas Edge 2 Edge Screenprotector - Rosé Goud

Gemaakt door chemische verwerkt echt glas met 9H sterke hard..
€24,95

Benks iPhone 7/8 plus 3D Gehard Glas Edge 2 Edge Screenprotector - Wit

Gemaakt door chemische verwerkt echt glas met 9H sterke hard..
€24,95

Gehard Glas Bescherming iPhone 6(s) plus - Blauwe Bloem

Deze dubbele bescherming van gehard glas beschermt uw telefo..
€19,95

Gehard Glas Bescherming iPhone 6(s) plus - Bloemen

Deze dubbele bescherming van gehard glas beschermt uw telefo..
€19,95

Gehard Glas Bescherming iPhone 6(s) plus - Diamanten

Deze dubbele bescherming van gehard glas beschermt uw telefo..
€19,95

Gehard Glas Bescherming iPhone 6(s) plus - Driehoeken

Deze dubbele bescherming van gehard glas beschermt uw telefo..
€19,95

Gehard Glas Bescherming iPhone 6(s) plus - Geometrisch

Deze dubbele bescherming van gehard glas beschermt uw telefo..
€19,95

Gehard Glas Bescherming iPhone 6(s) plus - Roze Bloemen

Deze dubbele bescherming van gehard glas beschermt uw telefo..
€19,95

Gehard Glas Bescherming iPhone 6(s) plus - Veren Spiraal

Deze dubbele bescherming van gehard glas beschermt uw telefo..
€19,95

iPhone screenprotectors voor alle modellen


Wij kunnen het belang van een goede screenprotector niet vaak genoeg benadrukken. Daarom verkopen wij iPhone screenprotectors voor vrijwel alle modellen van de iPhone. Een screenprotector is een dunne zelfklevende laag materiaal (doorgaans gehard glas) die je op het scherm van je telefoon aanbrengt. Je hebt er geen last van: de protector is zo goed als onzichtbaar en je kunt je scherm gewoon nog bedienen zoals je gewend bent.  Het is ook mogelijk om een screenprotector te gebruiken in combinatie met een iPhone hoesje.

De iPhone screenprotectors bieden je een aantal zeer belangrijke voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat je telefoon extra bestand is tegen stoot- en valschade. Ondanks dat Apple zijn best doet om de schermen zo sterk mogelijk te maken, blijft het scherm een zwakke plek van de telefoon. Dit geldt overigens voor elke telefoon. Het scherm kan eenvoudig beschadigd raken. Sleutels in je broekzak die erlangs krassen, een klein stootje tegen de hoek van de tafel of natuurlijk een val uit je zak tijdens het fietsen of een onverwachte beweging: een ongeluk zit in een klein hoekje. Het grote nadeel van schade aan je scherm is dat dit je direct een hoop geld kost.

Het scherm van je telefoon laten repareren of vervangen, kost al snel enkele honderden euro’s. Daarom zijn iPhone screenprotectors zo’n must: ze zijn niet duur en bieden uitstekende bescherming. Wanneer je telefoon is voorzien van een protector en deze valt of stoot per ongeluk ergens tegenaan, zal je telefoon goed beschermd zijn. Treedt er toch schade op, dan zal het de protector zijn die bekrast of gebarsten raakt en zul je alleen deze hoeven te vervangen. Dat kost je hooguit iets meer dan twee tientjes en dat maakt een behoorlijk verschil in je portemonnee. Ook handig: wanneer je jouw iPhone van een screenprotector voorziet, blijft het scherm zelf altijd schoon en in perfecte conditie. Handig wanneer je jouw telefoon weer wilt verkopen.

iPhone Xs screenprotectors


Wij bieden je keuze uit speciale iPhone Xs screenprotectors. Deze zijn speciaal ontworpen voor de bijzondere vorm van de iPhone Xs. Dat betekent dat niet alleen het scherm goed beschermd is, maar dat er ook rekening is gehouden met de inkeping en uitsparingen voor de lensopeningen van de camera. De protectors volgen de welvingen van de Xs, waardoor ook de randen van het toestel goed zijn beschermd. Om je iPhone Xs extra goed te beschermen, kun je ook nog een iPhone Xs hoesje aanschaffen.

iPhone X screenprotectors


De iPhone X was het eerste model van Apple met een scherm dat vrijwel de volledige voorkant van het toestel beslaat. Gelukkig zijn er direct heel veel verschillende iPhone X screenprotectors ontworpen. Je hebt al iPhone screenprotectors voor de X vanaf een tientje, maar je kunt ook kiezen uit zeer high end exemplaren die ongeëvenaarde bescherming bieden.

iPhone 8 screenprotectors


Kies bij ons uit de meeste iPhone 8 screenprotectors. Hoe wil je jouw screenprotector hebben? Onopvallend, juist in een andere kleur of als onderdeel van een complete case?

iPhone 8 Plus screenprotectors


Je wilt jouw dierbare iPhone 8 Plus natuurlijk goed beschermen. Kies daarom snel een van onze iPhone 8 Plus screenprotectors. De iPhone 8 Plus is voorzien van een home button met haptische feedback. Dit wil zeggen dat de home button eigenlijk geen knop is, maar een gedeelte van de telefoon dat met trillingen reageert op aanrakingen. Een vernuftig stuk techniek en daarom zijn er zelfs protectors te koop die alleen je home button beschermen. Dit is handig wanneer je jouw iPhone 8 Plus bijvoorbeeld al in een beschermende case hebt zitten.

iPhone 7 screenprotectors


De iPhone 7 is een van de meest verkochte modellen van Apple. Zelfs nu er al meerdere nieuwe modellen zijn uitgebracht, hebben veel mensen nog een 7. Het feit dat er nog zo veel iPhones 7 in de omloop zijn, is onder andere te danken aan de goede iPhone 7 screenprotectors die te koop zijn. Bescherm jouw telefoon daarom ook goed.

iPhone 6 screenprotectors


De beste en meeste iPhone 6 screenprotectors en iPhone 6s screenprotectors vind je bij ons. Je hebt keuze uit meer dan 25 exemplaren in diverse soorten en prijsklassen. Ook voor jou zit er dus altijd de ideale protector tussen.

iPhone 6 Plus screenprotectors


De iPhone 6 Plus was het eerste grotere model van Apple, destijds ook wel eens een “ phablet”  genoemd, omdat de afmetingen van het toestel tussen die van de normale smartphones en iPads inzit. Gelukkig werden er voor dit toestel direct uitstekende iPhone 6 Plus screenprotectors gemaakt. Je hebt keuze uit zeer veel verschillende modellen, van onzichtbaar tot opvallend.

iPhone SE screenprotectors


De iPhone SE was bij zijn introductie een nieuw soort model van Apple. Wel de nieuwste technologie, niet de nieuwste looks. Het bleek een schot in de roos, want de goedkopere iPhone SE werd goed verkocht. Voor minder geld kreeg je bijna dezelfde prestaties als die van de high end toestellen. Inmiddels heeft de iPhone SE een opvolger, maar wij verkopen iPhone SE screenprotectors voor zowel het oude als het nieuwe model.

iPhone 5s screenprotectors


Bij ons kun je gewoon nog iPhone 5s screenprotectors krijgen, ook al is het inmiddels een wat ouder model van Apple. Jouw 5s werkt nog prima en dat wil je graag zo houden. Voorzie ‘m daarom van goede bescherming. Heb je geen 5s maar een iPhone 5, dan zijn deze protectors ook geschikt. Dit geldt ook voor alle iPhone 5 hoesjes.

iPhone 5C screenprotectors


Ook de iPhone 5C kun je bij ons gewoon voorzien van goede protectie dankzij onze kwalitatieve iPhone 5C screenprotectors. Vanaf minder dan een tientje voorzie je jouw telefoon van belangrijke bescherming.

iPhone 4s screenprotectors


De iPhone 4s loopt al heel wat jaren mee. Ondanks dat Apple diverse nieuwe telefoons uit heeft gebracht, zijn er nog zeer veel 4s-modellen in omloop. Niet iedereen hoeft altijd met het nieuwste van het nieuwste te lopen. Ook jouw 4s verdient goede bescherming en daarom bieden wij je gewoon nog de beste selectie aan iPhone 4s screenprotectors.

iPad screenprotectors


Naast iPhone screenprotectors verkopen wij ook iPad screenprotectors en zelfs protectors voor je Apple Watch. Nets als je iPhone zijn ook je iPad en Apple Watch onmisbare accessoires die net zo kostbaar en net zo kwetsbaar zijn. Dus als je investeert in iPhone screenprotectors, waarom dan niet ook een goede protector voor je tablet of smartwatch?

Lees meer
Lees minder
Voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland & België
Klantenservice BE: +32497066743 NL : +31624835934
Tot 14 dagen retourrecht