Iphone Kabel nodig? | Iphonehoesjes.nl - iPhonehoesjes
Voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland & België
Klantenservice BE: +32497066743 NL : +31624835934
Tot 14 dagen retourrecht

Kabels

Apple 30 pin to USB kabe- 1m l- wit

De 30-pin-kabel is de kabel die hoort bij oudere Apple model..
€22,95

Lightning 8 pin 2.4A lader platte USB kabel ondersteund IOS7

IHAVE MFi gecertificeerd 0.9m Lightning 8 pin 2.4A lader pla..
€24,95

Lightning Oplaadkabel 2m iPhone 3G/3GS 4/4S - Grijs

Lightning kabel iPhone 3G/3GS 4/4S 2M
€14,95

MFI 8-pin Lightning Oplaadkabel 1m - Rosé-Goud - Baseus

Deze oplaadkabel van Baseus is een lust voor het oog! De kab..
€21,95

YellowKnife 3.5mm Aux Kabel - Blauw

3.5mm aux kabel van het merk YellowKnife. Hoogwaardige afwer..
€9,95

YellowKnife 3.5mm Aux Kabel - Grijs

3.5mm aux kabel van het merk YellowKnife. Hoogwaardige afwer..
€9,95

YellowKnife 3.5mm Aux Kabel - Groen

3.5mm aux kabel van het merk YellowKnife. Hoogwaardige afwer..
€9,95

YellowKnife 3.5mm Aux Kabel - Roze

3.5mm aux kabel van het merk YellowKnife. Hoogwaardige afwer..
€9,95

YellowKnife 3.5mm Aux Kabel - Wit

3.5mm aux kabel van het merk YellowKnife. Hoogwaardige afwer..
€9,95

iPhone kabels: misschien wel de belangrijkste accessoires

Nog meer onmisbaar dan je iPhone zelf, zijn misschien wel iPhone kabels. Waar ben je zonder kabel om je telefoon op te laden? Helemaal nergens. In de goede oude tijd konden mobiele telefoons dagen voort met een volle accu (heeft jouw accu de beste tijd gehad, dan kun je overigens ook een nieuwe iPhone accu kopen). Maar ja, deze konden toen nog niet wat de smartphones van nu wel kunnen. Grote kleurenschermen, wifi en 4G, ontelbare apps, een camera: je gebruikt al deze zaken dagelijks en dat kost een hoop stroom, om nog maar te zwijgen over het stroomverbruik van de krachtige processors die in je iPhone zitten.

De kans is dan ook groot dat jij jouw telefoon dagelijks aan de lader hebt. De iPhone kabels van de lader zijn erg kwetsbaar. Ze worden dagelijks gebruikt, opgerold, weggelegd, weer gepakt, vervoerd, etcetera. Slijtage is heel normaal. Vooral op het aanhechtingspunt, daar waar de kabel de lader ingaat, kunnen iPhone kabels breken. Dat heeft niets te maken met de kwaliteit van de kabels: bij zulk intensief gebruik zullen ze nu eenmaal vroeg of laat scheuren gaan vertonen en breken. Er is een eenvoudige manier om dit te voorkomen. Waarom zou je niet wat extra iPhone kabels aanschaffen? Het kost je weinig en je weet dan zeker dat je altijd en overal jouw telefoon kunt laden. Je kunt de kabel namelijk ook op je computer of laptop aansluiten en op die manier laden. Met deze kabels kun je uiteraard je telefoon, maar ook je powerbank laden.

Extra lange iPhone kabels zijn extra handig

De standaard kabel die Apple levert bij jouw iPhone is niet heel erg lang. Dat is geen probleem als je jouw telefoon wilt gebruiken terwijl deze aan het laden is op een plek waar je toch al zit. Maar wat nu als je jouw telefoon wilt laden en je iets verder van het stopcontact verwijderd bent? Geen probleem. Wij verkopen extra lange iPhone kabels en deze zijn extra handig. We hebben zelfs kabels van drie meter lang. Zo kun je lekker op de bank ploffen met je telefoon in je hand, terwijl deze geladen wordt.

Handige adapters

In de loop der tijd is de kabelpoort van de iPhone veranderd. De komst van de Lightning adapter en recentelijk de USB C adapter betekent voor veel mensen dat kabels die zij nog hadden en veel gebruiken niet meer passen op nieuwere modellen iPhone. Daarom bieden wij ook handige adapters die ervoor zorgen dat jouw oude iPhone kabels, of kabels van andere producten die je aansluit op je telefoon (zoals koptelefoons) gewoon passen. Denk aan een lightning naar 35 mm audio adapter, een USB-verlengkabel, maar ook traditionele 35 mm audiokabels en adapters voor oudere modellen.

Voor vrijwel alle kabels geldt dat zij verkrijgbaar zijn in diverse lengtes en kleuren. De kwaliteit is altijd uitstekend, ongeacht het soort kabel waar je voor gaat. Alle kabels zijn beschikbaar tussen de 10 en 20 euro, dus je geeft nooit te veel geld uit voor extra functionaliteit of een handige back-up.

Kabels voor alle modellen iPhone

Wij bieden je kabels voor alle modellen van de iPhone, dus ook voor oudere modellen. Klik op het model van jouw keuze om de beschikbare kabels te zien.

iPhone Xs kabels
iPhone X kabels
iPhone 8 kabels
iPhone 8 Plus kabels
iPhone 7 kabels
iPhone 7 Plus kabels
iPhone 6 kabels
iPhone 6 Plus kabels
iPhone SE kabels
iPhone 5s kabels
iPhone 5C kabels
iPhone 4s kabels

Kan jouw iPhone draadloos laden, dan is het ook handig om een extra draadloze lader aan te schaffen, bijvoorbeeld voor in de auto.

Ook alle soorten kabels voor de iPad

Net als de iPhone kabels zijn ook de kabels voor de iPad kwetsbaar en is het handig om daar wat extra exemplaren van te hebben. Ook voor iPad kabels kun je adapters nodig hebben. Wij bieden je een ruime keuze uit kwalitatieve kabels en adapters voor al je behoeften.

Lees meer
Lees minder
Voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland & België
Klantenservice BE: +32497066743 NL : +31624835934
Tot 14 dagen retourrecht