Iphone Accessoires | Iphonehoesje.nl - iPhonehoesjes
Voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland & België
Klantenservice BE: +32497066743 NL : +31624835934
Tot 14 dagen retourrecht

Accessoires

Screenprotectors

Screenprotectors

Opladers

Opladers

kabels

kabels

Powerbanks

Powerbanks

Audio

Audio

Auto

Auto

Fiets & Motorfiets

Fiets & Motorfiets

Sport

Sport

Overig

Overig

Adapters

Adapters

Backpacks  en Tassen

Backpacks en Tassen

De beste en de meeste iPhone accessoires

Wij zijn dé plek om al jouw iPhone accessoires te kopen. Jouw iPhone is waarschijnlijk een van je dierbaarste bezittingen. Je gebruikt hem dagelijks. Je werkt erop, gebruikt ‘m voor entertainment en om in contact te blijven staan met al je vrienden en familie. Je agenda staat erop, je foto’s en video’s, kortom: vrijwel je hele leven. Daarom is het logisch dat je jouw telefoon goed wilt beschermen en het maximale uit de mogelijkheden wilt halen. Wij bieden je de beste en de meeste iPhone accessoires, waaronder fraaie cases voor je iPhone.

Essentiële iPhone screenprotectors


De belangrijkste iPhone accessoires zijn degene die jouw telefoon beschermen. Aan een kapotte telefoon heb je niets. Aangezien je meerdere jaren wilt doen met je telefoon, is het zaak om deze in een goede conditie te houden. iPhone screenprotectors zijn een must. Het scherm van je telefoon is een van de duurste onderdelen. Het is tevens een van de eerste delen van je telefoon die beschadigd raakt, ondanks dat de schermen zijn gemaakt van zeer hard glas. Iedereen kan wel eens zijn of haar telefoon laten vallen. Zonder goede protector loopt je scherm een groot risico op krassen en barsten. Niet alleen door valschade: denk ook aan schade door sleutels in je broekzak, of schade door stoten. Kortom: een kras of barst ontstaat sneller dan je denkt. Een kapot scherm brengt direct zeer hoge kosten met zich mee. Er is een manier om, naast een goede hoes, de kans op schade aan je scherm te minimaliseren: een goede protector aanbrengen. Kies daarom uit de beste iPhone screenprotectors en verleng de levensduur van je telefoon. De aanwezigheid van een goede protector merk je niet of nauwelijks, maar deze houdt je scherm wel in perfecte conditie.

Altijd power met iPhone opladers, kabels en powerbanks


Je telefoon zit bomvol techniek. Al die techniek van de iPhone heeft één nadeel: bij intensief gebruik gaat de accu hooguit een dag mee. Je wilt niet met een lege telefoon komen te zitten en daarom is het verstandig om iPhone accessoires aan te schaffen die ervoor zorgen dat je telefoon altijd van energie is voorzien. Het aanschaffen van extra iPhone opladers kan nooit kwaad. Zo zorg je ervoor dat je er altijd eentje thuis hebt, maar ook onderweg of op je werk. Hoe vaak heb je wel niet iemand moeten vragen om een lader? Dit kun je dus eenvoudig voorkomen. Extra iPhone kabels zijn ook nooit weg. Door intensief gebruik kunnen de kabels breken. Vroeg of laat overkomt dat vrijwel iedere iPhone-eigenaar. iPhone kabels zijn een typisch voorbeeld van iPhone accessoires die vaak worden vergeten, maar die absoluut hun nut bewijzen wanneer je er ineens behoefte aan hebt. Een van de populairste iPhone accessoires zijn iPhone powerbanks. Dit is een geweldig alternatief als je geen zin hebt om overal een lader mee naartoe te nemen, of wanneer je geen stroom hebt om te kunnen laden. Een volledig opgeladen powerbank is goed voor een volle iPhone. Sommige iPhone powerbanks leveren zelfs nog meer energie dan dat. Wij bieden je een ruime selectie in diverse prijsklassen.

Auto accessoires voor de iPhone voor veel gemak


Ook in de auto speelt je telefoon een prominente rol. Natuurlijk weet je dat je jouw telefoon niet in de hand mag hebben tijdens het rijden, maar juist daarom zijn er zoveel iPhone accessoires voor in de auto. Denk aan auto houders voor de iPhone, carkits en talloze andere auto accessoires voor de iPhone. Ze zorgen ervoor dat je zorgeloos kunt bellen, muziek kunt streamen en navigeren.

Ongestoord genieten met audio accessoires voor de iPhone


Vroeger, zelfs in de tijd dat je al een mobiele telefoon had, nam je ook nog eens je iPod of andere mp3-speler met je mee. Dat hoeft gelukkig niet meer. Op je iPhone kun je al jouw muziek kwijt, maar ook muziek streamen en zelfs films bekijken. Hier wil je natuurlijk optimaal van kunnen genieten (en als het kan zonder anderen te storen). Daarom kun je bij ons kiezen uit talloze audio accessoires voor je iPhone. Van budget tot zeer exclusief, van compacte in-ear oordopjes tot Bluetooth koptelefoons en nog veel meer: je vindt het hier allemaal.

Een goede workout dankzij sport accessoires voor de iPhone


Je telefoon is een echt lifestyle item geworden. Zelfs als je gaat hardlopen of fitnessen neem je je telefoon met je mee. Dat is logisch, want niet alleen kun je van je favoriete workout muziek genieten tijdens het sporten: er zijn ook tal van apps verkrijgbaar waarmee je jouw prestaties kunt meten en progressie bij kunt houden. Hoe zorg je er nu voor dat je jouw telefoon tijdens het sporten comfortabel bij je kunt hebben? Met je telefoon in je zak is het niet echt lekker bewegen. Daarom zijn er diverse speciaal ontworpen sport accessoires voor de iPhone. Al deze accessoires helpen je om maximaal gebruik te maken van de mogelijkheden van je telefoon tijdens het sporten. Denk aan speciale oordopjes voor tijdens het sporten, maar ook aan handschoenen waarmee je het scherm alsnog kunt bedienen, waterbestendige speakers, armbanden om je telefoon mee te bevestigen en zelfs speciale lenzen om je sportavonturen mee vast te leggen.

Overige accessoires voor de iPhone


Zijn er nog meer iPhone accessoires te bedenken dan de spullen die wij hierboven al behandeld hebben? Jazeker. Er is zo ontzettend veel voor ’s werelds populairste smartphone te krijgen. Denk aan speciale stylus pennen, opberghoesjes en -tassen, stofbescherming, sim-adapters, cameralenzen, simkaart verwijder pinnen en zelfs vervangende accu’s. In de sectie met overige accessoires vind je al deze handige hulpmiddelen.

Lees meer
Lees minder
Voor 17.00 besteld, zelfde dag verzonden
Gratis verzending binnen Nederland & België
Klantenservice BE: +32497066743 NL : +31624835934
Tot 14 dagen retourrecht